Базенски мозаик

Погледајте галерију базенских мозаика

ПРЕМИУМ КВАЛИТЕТ И ИЗГЛЕД

Squamers је шпански произвођач и глобални дистрибутер врхунских стаклених мозаика. Компанија је специјализована за базене, са јасном намером да базене премиум квалитета и изгледа учини доступним свима. Да би настали Squamers мозаици примењује се најновија технологија удружена са иновативним дизајном. На тај начин постигнут је изванредан однос квалитета и цене.

ПРОСТОРИ КОЈИ ИНСПИРИШУ

Squamers мозаици чине да простори који су њима оплемењени имају посебан карактер. Овакви простори, испуњени нијансама и који осликавају карактер власника – инспиришу. Велики избор различитих, пажљиво дизајнираних мозаика, и велика могућност њиховог комбиновања, дају Вам прилику да Ваше идеја претворите у Ваше окружење.

ЕФЕКАТ ПРИРОДНОСТИ

Сви Squamers мозаици су направљени од ливеног стакла. Коришћење ливеног стакла подразумева да се могу појавити неправилне ивице малих стаклића и мале варијација у величини.

Ове варијације су у потпуности својствене оваквом производу и оваквој производњи, а појачавају ефекат природности Squamers мозаика.

ВИСОКА ИЗДРЖЉИВОСТ И МАКСИМАЛНА ФЛЕКСИБИЛНОСТ

Мозаик је отпоран на промене времена, на хемијске третмане и не мења се под утицајем UV зрачења.

Потпуна прилагодљивост било којој врсти подлоге: угловима, заобљеним деловима, нестандардним површинама...

СНАЖНА ВЕЗА И БРЗА ИНСТАЛАЦИЈА

Захваљујући термопластичној подлози, веза са цементним лепком је јача него што би била са мрежицом. Преко 90% површине стакленог мозаика остварује везу са цементним лепком. Ова подлога спречава и одпадање фугни.
Око 27% времена може да се уштеди у процесу постављања Squamers мозаика у поређењу са производима који имају традиционалну подлогу.

ГАЛЕРИЈА БАЗЕНСКИХ МОЗАИКА

Било какву атмосферу желите да створите у Вашем окружењу, за то можете пронаћи одговарајући мозаик.
Врхунски дизајнирани и квалитетно израђени, пружиће Вам оно што очекујете.

Прегледајте нашу галерију и одаберите оно што Вам се свиђа. Кликом на мозаик у галерији, видећете већу слику и назив мозаика. Пре коначне одлуке било би добро да мозаик који сте одабрали видите и уживо.
Колико год да слике у галерији добро приказују изглед мозаика, када мозаик видите уживо и када видите квалитет израде и дизајн, бићете још више одушевљени!