Bazenski mozaik

Pogledajte galeriju bazenskih mozaika

PREMIUM KVALITET I IZGLED

Squamers je španski proizvođač i globalni distributer vrhunskih staklenih mozaika. Kompanija je specijalizovana za bazene, sa jasnom namerom da bazene premium kvaliteta i izgleda učini dostupnim svima.

Da bi nastali Squamers mozaici primenjuje se najnovija tehnologija udružena sa inovativnim dizajnom. Na taj način postignut je izvanredan odnos kvaliteta i cene.

PROSTORI KOJI INSPIRIŠU

Squamers mozaici čine da prostori koji su njima oplemenjeni imaju poseban karakter. Ovakvi prostori, ispunjeni nijansama i koji oslikavaju karakter vlasnika – inspirišu.

Veliki izbor različitih, pažljivo dizajniranih mozaika, i velika mogućnost njihovog kombinovanja, daju Vam priliku da Vaše ideja pretvorite u Vaše okruženje.

EFEKAT PRIRODNOSTI

Svi Squamers mozaici su napravljeni od livenog stakla. Korišćenje livenog stakla podrazumeva da se mogu pojaviti nepravilne ivice malih staklića i male varijacija u veličini.

Ove varijacije su u potpunosti svojstvene ovakvom proizvodu i ovakvoj proizvodnji, a pojačavaju efekat prirodnosti Squamers mozaika.

VISOKA IZDRŽLJIVOST I MAKSIMALNA FLEKSIBILNOST

Mozaik je otporan na promene vremena, na hemijske tretmane i ne menja se pod uticajem UV zračenja.

Potpuna prilagodljivost bilo kojoj vrsti podloge: uglovima, zaobljenim delovima, nestandardnim površinama...

SNAŽNA VEZA I BRZA INSTALACIJA

Zahvaljujući termoplastičnoj podlozi, veza sa cementnim lepkom je jača nego što bi bila sa mrežicom. Preko 90% površine staklenog mozaika ostvaruje vezu sa cementnim lepkom. Ova podloga sprečava i odpadanje fugni.
Oko 27% vremena može da se uštedi u procesu postavljanja Squamers mozaika u poređenju sa proizvodima koji imaju tradicionalnu podlogu.

GALERIJA BAZENSKIH MOZAIKA

Bilo kakvu atmosferu želite da stvorite u Vašem okruženju, za to možete pronaći odgovarajući mozaik.
Vrhunski dizajnirani i kvalitetno izrađeni, pružiće Vam ono što očekujete.

Pregledajte našu galeriju i odaberite ono što Vam se sviđa. Klikom na mozaik u galeriji, videćete veću sliku i naziv mozaika. Pre konačne odluke bilo bi dobro da mozaik koji ste odabrali vidite i uživo.
Koliko god da slike u galeriji dobro prikazuju izgled mozaika, kada mozaik vidite uživo i kada vidite kvalitet izrade i dizajn, bićete još više oduševljeni!