ГРЧКИ БАЗЕНСКИ КАМЕН – МЕРМЕР

Галерија пројеката са базенским мермером

ЗНАК ЕЛЕГАНЦИЈЕ

Изванредни елементи од природног камена грчке компаније Софикитис, високих естетских карактеристика постали су веома тражени од стране клијената који воле модеран дизајн, високо квалитетне производе, једноставност и истинску елеганцију. Коришћењем природног камена омогућава се веће уживање и бољи доживљај купача, а повећава се и вредност самог базена. Ови јединствени производи нуде изванредну лепоту и издржљивост, дајући базену луксузни изглед.

КВАЛИТЕТ КАО СТАНДАРД

Врхунски квалитет свих мермерних елемената представља најважнији захтев производње. Такав приступ награђен је изванредним повратним реакцијама купаца.

Елементи се израђују помоћу најмодерније опреме за обраду природног камена, што омогућава да сви модели буду израђени са потпуном прецизношћу.

ЗА ПРОЈЕКАТ ИЗ СНОВА

Било да разматрате додавање елеманата, ремоделовање или креирање новог пројекта, све то захтева прописно планирање уз неопходну инспирацију. Дозволите нам да Вам помогнемо да изградите Ваш пројекат из снова.

Највећи комплимент нам је када нам клијент каже да смо му понудили нешто што није ни знао да жели да има.

СПЕЦИЈАЛНА ТЕХНОЛОГИЈА

Приликом израде елемената користи се специјализовани софтвер, на начин што се базен дигитално убације у систем и сваки елемент се производи тако да одговара свим суседним елементима. На тај начин спречава се појава разлика приликом инсталације.Елементи као што су преливне решетке, облоге и декинг дизајнирају се према потребама клијената. Могу се наручити стандардни елементи, а може се захтевати и посебан дизајн, облик или текстура.

БЕЗБЕДНОСТ

Треба знати да деца, пошто имају мале прсте и стопала, могу много лакше да се повреде на преливним каналима у базену. Из тог разлога, сви модели су тако израђени да имају уске канале, па се на такав начин спречавају могуће повреде и повећава се безбедност на базену.

Поред тога. сви пескирани базенски мермерни елементи имају противклизни ниво R13.

ЕЛЕМЕНТИ ИМАЈУ БРОЈ

Сви подаци о произведеним елементима се архивирају, тако да било који елемент може бити поново произведен, користећи идентификациони број пројекта, као и број конкретног елемента.
Подразумева се да ће произвођач две године чувати дигитални снимак, са свим детаљима наручених елемената, као и узорак боје. Уколико, након овог периода, клијент жели да подаци и даље буду чувани, уз мали трошак подаци се могу чувати и до 20 година.

ГАЛЕРИЈА ПРОЈЕКАТА СА БАЗЕНСКИМ КАМЕНОМ - МЕРМЕРОМ

Висок квалитет и изванредан изглед грчког базенског мермера је и више него очигледан.
Велики број реализованих пројеката по читавом свету, потврда је тога.

У галерији можете видети део реализованих пројеката, и добити идеју како би окружење Вашег базена могло изгледати.
Коју год опцију да одаберете, мермер као непревазиђен материјал учиниће да базенско окружење изгледа заиста посебно.