Никад немојте посумњати да мала група људи, потпуно посвећених свом циљу, може променити свет.
Уствари, такви људи су једини којима је то и успело.
Од AQUA LINES тима очекивали смо да нам поставе базен, а поред базена добили смо и људе које радо виђамо у нашем дому. Фирма изврсно вођена, уходана екипа радника која, не само да зна свој посао до танчина, него заиста и ужива у њему.
Узор за српска мала и средња предузећа из области специјализованих услуга.

Др Александар Симић

Лугано, Швајцарска

ВАШИ СНОВИ / НАШИ БАЗЕНИ

AQUA LINES је СРПСКА фирма која је настала удруживањем четворо младих и веома амбициозних, професионалних и одговорних људи, иза којих стоји преко 200 испројектованих, направљених и испоручених базена, као и преко 50 уређаја из програма пречишћавања отпадних вода (сепаратори масти, сепаратори уља, биолошки аеробни пречистачи отпадних вода, септичке јаме, резервоари, разделници, сабирници и још пуно тога).

ИСКУСТВО

Огромно практично искуство из области базена и базенске технике помаже нам у решавању најкомплекснијих и најзахтевнијих ситуација, које се могу појавити као проблем приликом пројектовања, али и практичне реализације на терену. Контактирајте нас и пружите нам задовољство да вам помогнемо да ВАШИ СНОВИ ПОСТАНУ СТВАРНОСТ и да ваш живот добије нову димензију уз AQUA LINES базене.

НОВА ТРЖИШТА

Присутни смо у неколико европских земаља, а задовољни купци нам дају могућност да константно растемо и ширимо тржиште. Све већи број купаца јавља нам се из европских земаља, а сваки нови урађен базен постаје нова препорука и отвара нова врата.
То нам изнова даје потврду да квалитет наших базена одговара и најзахтевнијим тржиштима.

ПРИРОДНИ ГРЧКИ КАМЕН

Изузетан квалитет и лепота. Велики избор модела и боја.
Елементи се могу израђивати и по посебним захтевима купца.
Званични смо дистрибутери за Србију и Босну и Херцеговину природног камена грчке компаније Софикитис, познатог светског произвођача елемената од природног камена за уређење базена.

ЂАКУЗИ / СПА

У потпуности по жељи купца. Можете да изаберете облик, број места, опрему. Може бити скимерски или преливни, спољашњи или унутрашњи. Наш ђакузи је дугог животног века, а једноставно се одржава.
Ако је потребно, ђакузи можемо да правимо на лицу места у просторији у којој желите, што је велика предност, пошто не морате да мењате распоред да би унели ђакузи унутар Вашег дома.

Наши базени

Да би се донела одлука о озбиљној инвестицији као што је куповина базена за купање, потребно је да базен пружи максимум гледано по више критеријума. Познајући и пратећи тржиште уверени смо да нудимо најбољи однос по критеријуму квалитет/цена.

Неограничен број облика

Са одличним познавањем технологије производње и уз сопствене иновације, слободно можемо да кажемо да су облици базена које можемо да произведемо ограничени једино маштом наших купаца.

Квалитет

Дугогодишње искуство које имамо, усавршена технологија производње, проверени материјали и квалитетна опрема дали су као резултат квалитетне базене са којима наши купци могу бити истински задовољни и сигурни.

Гаранција

Коришћењем проверених материјала за производњу базена, нашим купцима са сигурношћу можемо дати гаранцију од 12 година на водонепропусност. Наши базени и после дугог низа година изгледају исто као и оног дана када су уграђени.

Брза израда

Од момента када започну припреме терена за постављање базена, потребно нам је од 5 до 7 дана за завршетак базена било које величине и облика. Базен који се готов довезе до купца, на лицу места се поставља најчешће за један дан.

Енергетска ефикасност

Наши базени су енергетски ефикасни, тако да обезбеђују смањене трошкове загревања воде и чине наше базене економски исплативијим од других врста базена. То је један од битних разлога зашто су наши базени веома тражени.

Одржавање

Чиста базенска вода, хемијски и бактериолошки исправна, предуслов је за безбедно купање. Имамо сво потребно знање и сва потребна средства да помогнемо нашим купцима да би воду одржавали чистом и здравом.

КВАЛИТЕТ ПРЕ СВЕГА

Сарађујемо са реномираним компанијама из домена базенске технике и опреме, а уградњом квалитетне и проверене опреме сви системи у нашим базенима функционишу баспрекорно.

НАШИ ПРОЈЕКТИ

Сваки пројекат је посебан и сваки купац је посебан. Ваше је да замислите базен какав желите, а ми имамо знање, искуство и технологију да то спроведемо у стварност.

Градња базена је озбиљна инвестиција и озбиљан пројекат који значајно утиче на животно окружење и мења стил живота његовог власника. Ни ми не доносимо озбиљне одлуке преко ноћи, а то не очекујемо ни од Вас. Приликом изградње базена желимо да будемо сигурни да су сви детаљи у потпуности договорени и да одабрано решење на најбољи начин задовољава Ваше жеље и потребе.

Да би могли лакше да дођемо до најбољег решења и да би до краја елиминисали неизвесност, у смислу да ли ће и како ће одабрано решење одговарати окружењу купца, нудимо могућност претходне израде професионалног 3D модела високог нивоа детаља.

Тако наш купац добија непогрешив увид у то како ће одабрани базен изгледати када постане део његовог реалног окружења.

Желимо да сваки пут када будете користили свој базен, осећате задовољство због одлуке коју сте донели.

Пројектовање и 3D моделирањеРеализовани пројекти

Потребна Вам је додатна инспирација? Погледајте целу галерију базена.

Био Базени

У галерији можете видети велики број најразличитијих реализација.

Наши купци о нама

Никаква реклама не може да замени препоруку задовољних купаца. Градимо дугорочне односе са купцима и увек смо ту за њих.

Искрено се захваљујемо свим купцима што су нам поклонили своје поверење и дали прилику да будемо део њихових живота.
Ево шта купци кажу о нама.

НАШ ТИМ

Душан Радосављевић

Младен Милошевић

Милун Јовановић

Ненад Радовановић

Контактирајте нас

Већ знате какав базен желите да имате или Вам је потребна наша препорука или су Вам потребне додатне информације или... шта год.

Позовите нас или нам пошаљите мејл! Увек смо спремни да Вам пружимо све потребне информације и да појаснимо све битне детаље.

Адреса

Олге Грбић 1, 31260 Косјерић, Србија