GRČKI BAZENSKI KAMEN – MERMER

Galerija projekata sa bazenskim mermerom

ZNAK ELEGANCIJE

Izvanredni elementi od prirodnog kamena grčke kompanije Sofikitis, visokih estetskih karakteristika postali su veoma traženi od strane klijenata koji vole moderan dizajn, visoko kvalitetne proizvode, jednostavnost i istinsku eleganciju.
Korišćenjem prirodnog kamena omogućava se veće uživanje i bolji doživljaj kupača, a povećava se i vrednost samog bazena. Ovi jedinstveni proizvodi nude izvanrednu lepotu i izdržljivost, dajući bazenu luksuzni izgled.

KVALITET KAO STANDARD

Vrhunski kvalitet svih mermernih elemenata predstavlja najvažniji zahtev proizvodnje. Takav pristup nagradjen je izvanrednim povratnim reakcijama kupaca.

Elementi se izrađuju pomoću najmodernije opreme za obradu prirodnog kamena, što omogućava da svi modeli budu izrađeni sa potpunom preciznošću.

ZA PROJEKAT IZ SNOVA

Bilo da razmatrate dodavanje elemanata, remodelovanje ili kreiranje novog projekta, sve to zahteva propisno planiranje uz neophodnu inspiraciju. Dozvolite nam da Vam pomognemo da izgradite Vaš projekat iz snova.

Najveći kompliment nam je kada nam klijent kaže da smo mu ponudili nešto što nije ni znao da želi da ima.

SPECIJALNA TEHNOLOGIJA

Prilikom izrade elemenata koristi se specijalizovani softver, na način što se bazen digitalno ubacije u sistem i svaki element se proizvodi tako da odgovara svim susednim elementima. Na taj način sprečava se pojava razlika prilikom instalacije.
Elementi kao što su prelivne rešetke, obloge i deking dizajniraju se prema potrebama klijenata. Mogu se naručiti standardni elementi, a može se zahtevati i poseban dizajn, oblik ili tekstura.

BEZBEDNOST

Treba znati da deca, pošto imaju male prste i stopala, mogu mnogo lakše da se povrede na prelivnim kanalima u bazenu. Iz tog razloga, svi modeli su tako izrađeni da imaju uske kanale, pa se na takav način sprečavaju moguće povrede i povećava se bezbednost na bazenu.

Pored toga. svi peskirani bazenski mermerni elementi imaju protivklizni nivo R13.

ELEMENTI IMAJU BROJ

Svi podaci o proizvedenim elementima se arhiviraju, tako da bilo koji element može biti ponovo proizveden, koristeći identifikacioni broj projekta, kao i broj konkretnog elementa.
Podrazumeva se da će proizvođač dve godine čuvati digitalni snimak, sa svim detaljima naručenih elemenata, kao i uzorak boje. Ukoliko, nakon ovog perioda, klijent želi da podaci i dalje budu čuvani, uz mali trošak podaci se mogu čuvati i do 20 godina.

GALERIJA PROJEKATA SA BAZENSKIM KAMENOM - MERMEROM

Visok kvalitet i izvanredan izgled grčkog bazenskog mermera je i više nego očigledan.
Veliki broj realizovanih projekata po čitavom svetu, potvrda je toga.

U galeriji možete videti deo realizovanih projekata, i dobiti ideju kako bi okruženje Vašeg bazena moglo izgledati.
Koju god opciju da odaberete, mermer kao neprevaziđen materijal učiniće da bazensko okruženje izgleda zaista posebno.